Beşiktaş – Fenerbahçe maçına sarı-lacivertli taraftarlar alınmayacak. Misafir tribünü koltukları da Beşiktaş taraftarı için satışa sunulacak.
Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında 2 Ekim Pazar akşamı Beşiktaş ile Fenerbahçe karşılaşacak. Beşiktaş – Fenerbahçe maçına sarı-lacivertli taraftarlar alınmayacak. Misafir tribünü koltukları da Beşiktaş taraftarı için satışa sunulacak.
Fenerbahçe, deplasmanda oynayacağı derbi maçı hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde milli oyunculardan yoksun gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda yapılan top kapma ve pas çalışmalarıyla süren idman; U19 takımıyla oynanan antrenman maçıyla tamamlandı.
Beşiktaş Teknik Direktör Valérien Ismal yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Aktivasyon çalışmasıyla başlayan idman, pas çalışması sonrası gerçekleştirilen çift kale taktik maçıyla noktalandı.

Yorum Yazın