Spor

Erden Timur: Okan hoca Yunus, Emre ve Okan Kocuk’u istiyor

|
Erden Timur: Okan hoca Yunus, Emre ve Okan Kocuk’u istiyor

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili Erden Timur “Sezonu pazartesi açıyoruz. Kamp 7-19 Temmuz Avusturya’da, Graz yakınlarında. Hazırlık maçları ayarlandı, hocamız onayladı. 26-30 Temmuz için Innsbruck tarafına gidiyoruz, oradaki hazırlık maçları da ayarlandı. En geç 31’inde Türkiye’ye döneceğiz.” dedi.

Erden Timur’un açıklamalarından satırbaşları:

“Sezonu pazartesi açıyoruz. Kamp 7-19 Temmuz Avusturya’da, Graz yakınlarında. Hazırlık maçları ayarlandı, hocamız onayladı. 26-30 Temmuz için Innsbruck tarafına gidiyoruz, oradaki hazırlık maçları da ayarlandı. En geç 31’inde Türkiye’ye döneceğiz.”

“Okan hoca Yunus’u, Emre’yi ve Okan Kocuk’u kadroda görmek istiyor. Kampta bizimle birlikte olacaklar.”

“Torrent, sadece %5 indirim yapabileceğini söyledi. İndirim olursa ödemeleri yaparız, yoksa dava yoluyla olur demiştik biz de. Orada öyle bir sonuçlandırma oldu.”

Erden Timur: Okan hoca Yunus, Emre ve Okan Kocuk’u istiyor

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.